Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Home
About
About the Journal
Submissions
Privacy Statement
Contact
Current
Archives
Statistics
Search
Login
Home
/
Archives
/
2004: Memorias del Septimo Simposium Internacional de Nutrición Acuícola
2004: Memorias del Septimo Simposium Internacional de Nutrición Acuícola
Realizado el: Noviembre 16-18, 2004
Hermosillo, Sonora, Mexico
Published:
2019-11-01
Artículos
Marine Fish Larviculture in Mexico: Advances and Challenges in Nutrition and Feeding
Armando García-Ortega, Juan Pablo Lazo
PDF
Recent Advances of Fish Nutrition and Aquafeeds in Japan
Shunsuke Koshio
PDF
Factors Affecting Metabolic Waste Outputs in Fish
Dominique P. Bureau
PDF
Nutrición y alimentación de larvas de peces marinos
R Civera-Cerecedo, C.A. Alvarez-González, F.J. Moyano-López
PDF (Español (España))
The Effects of Animal or Plant-Based Diets on Energy Partitioning in Selected Ontogenetic Stages of the Shrimp Litopenaeus vannamei
Gérard Cuzon, Abelardo Brito, Luis Jiménez-Yan, Roberto Brito, García Tomás, Gabriel Taboada, Gabriela Gaxiola
PDF
Strategies of Dietary Supplementation for Health Management of Hybrid Striped Bass Morone Chrysops X M. Saxatilis: A Review of Research at Texas A&M University
Peng Li, Delbert M. Gatlin III
PDF
Yellowtail kingfish, from larvae to mature fish – problems and opportunities
Kolkovski S., Sakakura Y.
PDF
Acción de las Vitaminas en la Dieta de Camarones Penaeoideos
Jorge Lino Fenucci, Analia Fernández Gimenez
PDF (Español (España))
Uso de Alimentos Artificiales con Hidrolizados Proteicos de Origen Marino en la Larvicultura de Camarones Peneidos: Efecto Sobre la Respuesta Nutrimental y Balance Energético.
Pedro P. Gallardo, Ruth Pedroza, Abelardo Brito, Gérard Cuzon, Gabriela Gaxiola
PDF (Español (España))
Canola protein concentrate as a feed ingredient for salmonid fish
Murray D. Drew
PDF
Replacement of fishmeal with poultry byproduct meal and meat and bone meal in shrimp, tilapia and trout diets
Y. Yu
PDF
Replacement of fishmeal with poultry byproduct meal and meat and bone meal in shrimp, tilapia and trout diets
Y. Yu
PDF
Practical Diets for Litopenaeus Vannamei (Boone, 1931): Working Towards Organic and/or All Plant Production Diets.
D. Allen Davis, Tzachi M. Samocha, Robert A. Bullis, Susmita Patnaik, Craig L. Browdy, Alvin D. Stokes, Heidi L. Atwood
PDF
Uso de Harina de Subproductos Avícolas en Alimentos para L. Vannamei
Dra. L. Elizabeth Cruz-Suárez, Dra. Martha Nieto-López, Dr. Denis Ricque-Marie, QBP Claudio Guajardo-Barbosa, Msc. Ulrike Scholz
PDF (Español (España))
Effect of a Phytase Product on Protein and Phosphorus Digestibility in Shrimp Litopenaeus Vannamei Fed an Air Classified Pea Protein Flour (Ppf) Based Diet
Rex Newkirk, Denis Ricque-Marie, L. Elizabeth Cruz-Suarez, Brenda M. Zavala-Chavez, Martha Nieto-Lopez, Claudio Guajardo, Mireya Tapia-Salazar, Ian M. McCallum
Development of a Low-fish Meal Feed Formulation for Commercial Production of Litopenaeus vannamei
Joe M. Fox, Addison L. Lawrence, Franz Smith
PDF
Optimization of Feed Peas, Canola and Flaxseed for Aqua feeds: the Canadian Prairie Perspective
Debbie L. Thiessen
PDF
Shrimp Chemoattraction and Feeding Stimulation: Methods, Progress and Significance
A.L. Lawrence, S. Walker, J. Brister, D. Hicks, W. Bray, J. Fox
PDF
Immunostimulants: Towards Temporary Prevention of Diseases in Marine Fish
J. Galindo-Villegas, H. Hosokawa
PDF
Immunostimulants, Vaccines, and Environmental Stressors in Aquaculture: NBT Assays to show Neutrophil Activity by these Immunomodulators
Douglas P. Anderson
PDF
Nuevos Avances en el Estudio de Fosfolípidos Nutrimentales para Camarón
Hui Gong, Dong Huo Jiang, Addison L. Lawrence, Mayra L. González- Félix, Martin Perez-Velazquez
PDF (Español (España))
Un Estudio de Caso en el Manejo del Virus del Síndrome de la Mancha Blanca en una Granja de Centroamérica
William A. Bray, Addison L. Lawrence, William R. More, Martin Perez- Velazquez, Mayra L. González-Félix
PDF (Español (España))
Development of Computer Models for Fish Feeding Standards and Aquaculture Waste Estimations: A Treatise
C. Young Cho
PDF
Technical Considerations in the Development of Feeds for Shrimp Larvae and Broodstock
Daniel F. Fegan
PDF (Español (España))
Comparación entre Extruído y Pelletizado en Alimentos de Camarones
Osvaldo Muñoz Latuz
PDF (Español (España))
Biotecnología de Proteínas Recombinantes para la Aplicación en Acuacultura
Martha Guerrero-Olazarán, Eddy. L. Cab-Barrera, Luis J. Galán-Wong, José M. Viader-Salvadó
PDF (Español (España))
Control de la Composición Química y Atributos de Calidad de Camarones Cultivados
J.M. Ezquerra-Brauer, L. Bringas-Alvarado, A. Burgos-Hernández, O. Rouzaud-Sández
PDF (Español (España))
Efecto de las Micotoxinas en la Nutrición de Camarones Peneidos
M.C. David Alonso Villarreal-Cavazos, Q.B.P. Claudio Guajardo Barbosa, Dra. Josefat Marina Ezquerra-Brauer, MSc. Ulrike Scholz, Dra. Lucia Elizabeth Cruz-Suárez, Dr. Denis Ricque-Marie
PDF (Español (España))
A Survey of Salmonella Serovars and Most Probable Numbers (MPN) in Rendered Animal Protein Meals: Inferences for Animal and Human Health
Don A. Franco
PDF
Nueva Herramienta para el Estudio de la Oxidación de los Ácidos Grasos, una de las Causas Fundamentales de la Pérdida de Calidad de los Alimentos para la Acuacultura
G. Navarro-García, L. Bringas-Alvarado, R. Pacheco-Aguilar
PDF (Español (España))
Effects of Sterol Supplements (Cholesterol FG, Cholesterol SF, and Sterols M1M) on Growth and Survival of the Shrimp, Litopenaeus vannamei Boone.
Frank Castille, Addison Lawrence, Peter Buisman, Rein Drost
PDF
Revisión de la Biología, Alimentación y Reproducción de Camarones Ornamentales de la Península de Yucatán, México (Crustacea: Decapoda: Caridae)
Nuno Simoes Ph.D.
PDF (Español (España))
Alimentación y Nutrición de Moluscos Cefalópodos: Avances Recientes y Perspectivas Futuras
Pedro M. Domíngues, Gabriela Gaxiola Cortés, Carlos Rosas Vázquez
PDF (Español (España))
Empleo del Polvo de Spirulina Platensis en la Alimentacion de Zoeas y Mysis de Litopenaeus Schmitti (Perez-Farfante y Kensley, 1997)
Barbarito Jaime-Ceballos, Humberto Villarreal-Colmenares, Tsai García-Galano, Roberto Civera-Cerecedo, Gabriela Gaxiola-Cortes
PDF (Español (España))
Producción y Composición De Microalgas En Laboratorios Comerciales del Noroeste De México
J. A. López-Elías, D. Voltolina, M. Nieves-Soto, L. Figueroa-Ortiz
PDF (Español (España))
Medidas de Bioseguridad para evitar la Introducción y Dispersión de Enfermedades Virales en Granjas Camaronícolas
Ma. Cristina Chávez Sánchez, Leobardo Montoya Rodríguez
PDF (Español (España))
Manejo de la Productividad Natural en el Cultivo del Camarón
Dr. Luis R. Martínez Córdova, M.C. Alfredo Campaña Torres, Q.B. Marcel Martínez Porchas
PDF (Español (España))
Dietary feeding strategies for marine shrimp: a review
Albert G.J. Tacon, Sergio F. Nates, Roderick J. McNeil
PDF
El Manejo de la Alimentación y la Sostenibilidad en el Cultivo de Camarones en el Brasil
Walter Quadros Seiffert, Edemar Roberto Andreatta
PDF (Español (España))
Alternativas Para Obtener Alimentos Más Eficientes en el Engorde Semintensivo del Camarón Blanco Litopenaeus Schmitti
J. Susana Alvarez, T. García, H. Villarreal, J. Galindo, I. Fraga, E. Pelegrin
PDF (Español (España))
Language
English
Español (España)
manual
Manual de Metodologías de Digestibilidad in vivo e in vitro para ingredientes y dietas para camarón
Browse
Keywords
Current Issue