Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Home
About
About the Journal
Submissions
Privacy Statement
Contact
Current
Archives
Statistics
Search
Login
Home
/
Archives
/
2000: Memorias del Quinto Simposium Internacional de Nutrición Acuícola
2000: Memorias del Quinto Simposium Internacional de Nutrición Acuícola
Realizado el: 19-22 de Noviembre de 2000
Mérida, Yucatan, México
Published:
2019-11-12
Artículos
Nutrition and health of fish
Santosh P. Lall
PDF
Feed-borne biogenic amines: Natural toxicants or growth promotors?
Trevor K. Smith, Mireya Tapia-Salazar, Lucia-Elizabeth Cruz-Suarez, Denis Ricque-Marie
PDF
Efecto de la administración de levaduras en el proceso de maduración del tracto digestivo de peces.
D. Tovar-Ramírez, J.L. Zambonino-Infante, C. Cahu, F.J. Gatesoupe, R. Vázquez-Juárez
PDF (Español (España))
The use of immune-stimulants in fish and shellfish feeds
Jan Raa
PDF
Efecto de la calidad de la dieta sobre la respuesta inmune del camarón Penaeus vannamei.
Jenny Rodríguez, Ricardo Cedeño, César Molina, Víctor Otero, Ernesto Valenzuela, María Auxiliadora Sotomayor
PDF (Español (España))
Carotenoid pigmentation of salmonid fishes - recent progress1
Bjørn Bjerkeng
PDF
Aditivos alimentarios como estimuladores del crecimiento de camarón
Olimpia Carrillo, Fernando Vega-Villasante, Héctor Nolasco, Nilda Gallardo
PDF (Español (España))
Aportes de la bio-tecnología a la alimentación y a la inmunoestimulación de camarones peneidos
Christian Berger
PDF (Español (España))
Pattern and cost of growth and nutrient deposition in fish and shrimp: Potential implications and applications
Dominique P. Bureau, Paula A. Azevedo, Mireya Tapia-Salazar, Gérard Cuzon
PDF
Relaciones proteína/energía y proteína vegetal/animal optimas en alimentos de engorda para Litopenaeus vannamei y L. stylirostris
L.Elizabeth Cruz-Suárez, Juan S. Antimo-Pérez, Norma Luna-Mendoza, Mireya Tapia-Salazar, Claudio Guajardo-Barbosa, Denis Ricque-Marie
PDF (Español (España))
Metabolic requirement for protein by pacific white shrimp, Litopenaeus vannamei
Nasir Kureshy, D. Allen Davis
PDF
Dietary protein requirement for Litopenaeus vannamei
M. Velasco, A.L. Lawrence, F.L. Castille, L.G. Obaldo
PDF
Uso de arvejón (feed pea, chicharo) Pisum sativum en alimentos para camarones (Litopenaeus stylirostris y L. vannamei), tilapia (Oreochromis niloticus) y trucha (Oncorhynchus mykiss)
Ian McCallum, William Newell, L. Elizabeth Cruz-Suarez, Denis Ricque- Marie, Mireya Tapia-Salazar, Allen Davis, Debbie Thiessen, Leigh Campbell, Alejandro O. Meyer Willerer, Connie Phillips, Dave Hickling
PDF (Español (España))
Uso de harina de kelp (Macrocystis pyrifera) en alimentos para camarón.
Elizabeth Cruz-Suárez, Denis Ricque-Marie, Mireya Tapia-Salazar, Claudio Guajardo-Barbosa
PDF (Español (España))
New developments in aquatic feed ingredients, and potential of enzyme supplements
Ronald W. Hardy
PDF
Soybean meal apparent digestibility for Litopenaeus vannamei, including a critique of methodology
S. Divakaran, Mario Velasco, Eric Beyer, Ian Forster, Albert G. J. Tacon
PDF
Fishmeal replacement research for shrimp feed in Australia
D.M. Smith, G.L. Allan, K.C. Williams, C.G. Barlow
PDF
Valor nutricional de los quistes de Artemia y su uso como fuente de proteína en dietas artificiales para larvas de peces
Armando García Ortega
PDF (Español (España))
Conocimiento actual y nuevas perspectivas en el desarrollo de dietas para larvas de peces marinos
Juan Pablo Lazo
PDF (Español (España))
Alternativa para la alimentación del camarón en cultivo: el manejo de la muda
Fernando Vega-Villasante, Hector Nolasco-Soria, Roberto Civera- Cerecedo, Rolando González-Valdés, Mario Oliva-Suárez
PDF (Español (España))
bioactive additives, carotenoids, retinoids, shrimp
J. Paniagua-Michel, M. Liñan-Cabello
PDF
Utilization of carbohydrates by shrimp
G. Cuzon, C. Rosas, G. Gaxiola, G. Taboada, A. Van Wormhoudt
PDF
El metabolismo de los carbohidratos de Litopenaeus setiferus, L. vannamei y L. stylirostris
Carlos Rosas, Gerard Cuzon, Gabriela Gaxiola, Cristina Pascual, Roberto Brito, Ma. Eugenia Chimal, Alain Van Worhoudt
PDF (Español (España))
Alimentación de camarones en relación a la actividad enzimática como una respuesta natural al ritmo circadiano y ciclo de muda
César Molina, Eduardo Cadena, Fermin Orellana
PDF (Español (España))
Language
English
Español (España)
manual
Manual de Metodologías de Digestibilidad in vivo e in vitro para ingredientes y dietas para camarón
Browse
Keywords
Current Issue